neděle 6. srpna 2023

Barcelona 2

 

První celý den. Hned ráno jsme vyrazili k moři. V pohodě písková pláž, dlouho mělčina, docela vlny. Paráda.

Pak jsme vyrazili na nákup. Je tady Lidl a Carrefour, máme dojem, že je to trochu jako u nás, neboli jsou tady spíš zahraniční velké obchody. Na sport např. Decathlon. Takže my jeli do Lidlu, cestou viděli pěkné hřiště, tam musíme zajít, a celkově jsme z nákupu nabyli dojmu, že ceny jsou lepší než u nás. Po včerejšku jsme byli vyhladovělí a strašně moc jsme toho doslova sežrali.

Odpoledne jsme zašli na bazén, je tady systém, kdy si musíme zamluvit dvojici lehátek se slunečníkem. Na recepci byl mladý borec, který neuměl anglicky ani slovo. Se svou bídnou španělštinou jsme to ale nějak dohromadi dali a lehátka dopadla. Bazén má slanou vodu, takže z něj neštípou oči, je to příjemné osvěžení. V tom místním vedru jednoznačně.

K večeru jsme vyrazili na průzkum a našli venkovní workoutovou plochu, vedle umístěnou slušně vybavenou posilovnu a taky jsme přišli z druhé strany k druhému východu na pláž. Ten je dobrý v tom, že ústí na kraji parkoviště, kam jezdí autobus. A nemusí se k němu člověk prodírat tím hlubokým pískem na pláži. Včera se nám ale s klukama nepodařilo dostat skrz něj, dnes jsme si na jeho vnitřní straně přečetli, že se musí zvonit na vrátnici, hlásit počet lidí atd. Takže to jde, ale asi to moc využívat nebudeme. Na workoutu si Jája udělal "mozoly", což ovšem znamená, že si na rukou strhnul kůži. To bude ještě bolet.

Po obhlídce šla Romča s Kryšánkem spát a my vyrazili k moři. Západ slunce a tak. Lahoda.

Žádné komentáře:

Okomentovat